Részletek a gyermekek naplóiból

 

2014. augusztus 14.


- Sándor Henrietta, XI. osztály

… ez a nap volt az idei nyár legmelegebb napja, a buszban nincs légkondi, teljes szauna. A csíki hideg levegő után tikkasztó a meleg, folyik rólunk a víz. Mikházán a Csűrszínház helyett (érdekes és ötletes szerkezet, előadóterem) a szabadtéri előadás mellett döntöttünk. Csábító a friss és hűvös levegő. Koncert után szakácsunk remek bográcsos vacsorával rukkolt elő: volt benne gomba, zöldség, hús, meg minden. Ahogy a pléhtányérjainkkal sorban álltunk, olyan hangulat fogott el, mintha valamilyen kiképzőtáborban lennénk. Éjfélig kellett elütnünk az időt, aztán indulás Békéscsabára

 

Bővebben...

 

A vásárhelyi filikoncert különleges sikeréről a fili.hu honlapunk részletesen beszámol. Vajon hogy látták ennek a „kicsiturnénak” a vetületeit a filisek? A naplóidézeteket az e héten zajló tánctábor filis résztvevőitől sikerült kicsikarni. Ők a kórus első és második sorának tagjai (vagyis kicsik), néhányuknak ez életük első kiszállása. A naplójegyzeteket írták: Csáki Ramóna, Csender Dóra, Gothárd Noémi, Lőrincz Sasa, Máthé Emőke, Szélyes Boróka, Tamás Anita, Tamás Attila, Tamás Réka, Vitus Kinga.

Bővebben...

Téli turné - 2010. december 18-23

 

A Fili budapesti honlapján olvasható újságcikkek, beszámolók elsősorban a hangversenyekről, helyszínekről szólnak. Bővítésképp távirati stílusban néhány információval mi, a Filikísérők is hozzájárulunk néhány saját élményünkkel:

Bővebben...