Honlapunk, a www.fili.ro a Szentegyházi Hírlap folytatásaként született 2003-ban. A honlap megalkotása, létrehozása Benedek Barna fiatal informatikus ötlete kivitelezéseként indult útjára. Immár 11 éve, 2006-tól Tókos Attila (Pecek) kezeli. Igényes külső és számtalan remek fényképfelvétel dicséri keze munkáját. A Gyermekfilharmónia koncertkörútjainak és az alapítványi munkának alapembereként belülről, belső emberként kezeli a hírfolyamokat rendszeres újításaiként jutottunk a mai színvonalra.

 

2010 karácsonyától sikeres társként jelenik meg a magyarországi testvér a www.fili.hu Berlinger Gábor szerkesztésében. A két honlap kölcsönösen egészíti ki egymást, látogatottságuk egyforma arányú. A kanadai turnénk folyamán a romániai portálunknak óriási nézettsége lett, azóta is napi ezernél több rákattintást tart nyilván a számláló. Október 29-én, vasárnap délutánra értük el a milliós látogatószámot. A játék kedvéért ezt pénzjutalomhoz kötöttük, aminek sikeres nyertese a mellékelt SMS alapján Márton Kristóf IV. osztályos tanuló lett. A Fili újdonsült bariton-kürtöse is leírta ezt az élményt:

 

 

 

" Haáz tanár úr a pénteki kóruson elmondta, hogy a fili.ro egymilliómodik megtekintője kap száz lejt és én e hallatán, szombaton megnéztem az oldalt a számítógépen, de csak vasárnap lett nagy izgalom 999.600,- 700, - 800 majd -900 lett a megtekintések száma. Amikor 990 lett akkor a telefonomon beírtam a fili.ro-t csak nem léptem be, hogy ne számítson megtekintésnek. Ezalatt felkászálódott 997-re a megtekintés, én csak ki-vissza kattintottam az oldalt és egyszer láttam 999.999, a telefonomon beléptem és az alján ezt mutatta: 1.000.000 "