Rendhagyó Filihangversenyre hívunk meg, amelyet az együttesünk filmfelvételeiből válogattunk. 2005 és 2019 közötti évek templomi előadásaiból sikerült olyan felvételeket szemelgetni, amelyek a hagyományos pünkösdi koncertünk hangulatait idézik. Összeállításunk alig több fél óránál, benne találkozhattok az utóbbi évek legjobb szólistáival, bemondóival. A koncertrészletekre ráírtuk az évszámot és a helyszínt, de sajnos, a felvételkészítők neveit nem sikerült hiánytalanul sorba raknunk. Az összeállítás Tókos Attila munkája. Illesse őket a legnagyobb köszönet és hála részünkről. Isten fizesse tudásukat, önzetlen mellénk-állásukat!
Az idei pünkösdi ünnepek alkalmával még egy filiérdekesség: Holnap, vasárnap (május 31.) délután 14,45 magyar idő szerint az M5 tévéadón filmet közölnek a Gyermekfilharmóniáról és HS életútjáról. A filmet bemutatás után honlapjainkon újra megtekinthetitek.
Kívánunk minden régi és új filitagnak, családjaiknak áldott pünkösdi ünnepeket, barátainknak, támogatóinknak és kedves közönségünknek pedig mindemellett örömteli viszontlátást!