Öt évvel ezelőtt, 2017. december 9-én Szászrégenben tartottunk Mikulás-koncertet. Az akkori beszámolókat, képeket visszanézve elképesztően réginek tűnt régeni fellépésünk.


Meghívónk és szervezőnk ugyanaz a Pál Zoltán, ám az idei fellépésünk nem a református templomban, hanem a szászrégeni Művelődési Házban kap helyet.


Tudomásunkra jutott, hogy a szászrégeni Önkormányzat jókora összeggel szállt be szállítási költségeinkbe. A Gyermekfili színes és gazdag műsorral fogja meghálálni ezt a nagyszerű felajánlást.


Hangversenyünk 2022. december 10-én, szombaton délután 5 órakor kezdődik a Művelődési Házban. Ez a rövid kiszállás fontos a Gyermekfilharmónia számára, mert a jövő héten kezdődő adventi hangversenykörutunk begyakorló utazása lesz. December derekán Nagygalambfalva, Temesvár, Geresdlak, Sopron, Csorna, Budapest és Nagyvárad közönsége előtt énekelünk.


Külföldi utazásunk számára most állítottuk össze a csoportokat, most szervezzük meg a buszon való éjjel-nappali élet apró részleteit, a felszerelések és ruhák szállításának új módozatait.


Régeni találkozásunkra mindannyian nagyon készülünk és szeretettel visszavárjuk Maros-menti barátainkat Szentegyházára!